Burundi

Ngongomo Colline

Ország: Burundi
Régió: Muyinga
Fajta: Arabica - 100% Bourbon
Magasság: 1700 méter
Termesztés: árnyékban
Talaj: Vulkanikus
Betakarítás módja: Kézi, szelektív
Átlagos éves hőmérséklet: 20 °C
Csapadék: 1300-1600 mm évente
Betakarítási időszak: március-június
Feldolgozás: nedves eljárás
Szárítás: napon, emelt asztalokon

Testes, enyhén citrusos, csokoládésan kesernyés utóíz.

Megrendelés
Pörkölés
közepes
Kiszerelés
250g
1000g
Darálás
szemes
kotyogós
eszpresszó
filteres
Mennyiség
db
Ár

1013 Budapest, Krisztina krt. 34.
Telefon: +3630 6007829
H-P: 8:00-20:00,
SZ-V: 10:00-18:00

A valóban jó kávé