Uganda

Bugisu

Ország: Uganda

Régió: Bugisu
Fajta: Arabica - Bourbon , SL 28
Magasság: 1300-2250 méter
Termesztés: árnyékban
Betakarítási időszak: október-február
Feldolgozási eljárás: mosott
Szárítás: napon

Bugisu régió Uganda keleti részén az Elgon hegy lábánál található. A kávét mérsékelt magasságban 1300-2600 méter között az Elgon hegy lejtőin árnyékban termesztik.
Nedves eljárással dolgozzák fel a babot, majd napon szárítják. Kemény szemű, alacsony savasság, intenzív gyümölcsös íz jellemzi.

 

Megrendelés
Pörkölés
közepes
sötét
Kiszerelés
250g
1000g
Darálás
szemes
kotyogós
eszpresszó
filteres
Mennyiség
db
Ár

1013 Budapest, Krisztina krt. 34.
Telefon: +3630 6007829
H-P: 8:00-20:00,
SZ-V: 10:00-18:00

A valóban jó kávé